Livscirkeln

79,00 kr

Här är en unik e-bok som kan förändra ditt liv. Ta chansen att använda det kraftfulla verktyget livscirkeln för att utvecklas på alla plan i livet. Här får du allt du behöver veta för att börja jobba med livscirkeln och bygga ett liv som du älskar och ett liv som du lever på dina villkor. Du kan! Det går! Givetvis gäller min pengarna tillbaka-garanti.

Beskrivning

Jobba med livscirkeln för att bygga precis det liv du vill ha inom alla områden. Du kan börja direkt inom ett par minuter! Den här chansen kommer kanske inte igen…


Är du nöjd med precis allt i ditt liv? Då behöver du inte ladda ned den här boken! Annars tycker jag att du ska fortsätta läsa. Missa inte den här chansen till förändring i hela ditt liv nu! Det är faktiskt enklare än vad du tror! Jag hjälper dig göra en plan för framgång.

Unik guide med pengarna tillbaka-garanti.


Det här får du:
⭐ En unik e-bok med allt du behöver veta om livscirkeln och hur du jobbar med den för att skapa drömlivet
⭐ Vad du ska ha med i din livscirkel
⭐ En enorm samling exempel för varje område som du kan använda direkt


Om du inte skulle bli nöjd kan du använda min pengarna tillbaka-garanti för återbetalning.

OBS! Min e-bok ger dig en plan för förändring. Du måste självklart göra själva jobbet med dig själv på egen hand. Jag guidar dig dock på ett lättfattligt sätt genom hela processen.


Livscirklar eller livshjul är utmärkta verktyg inom personlig utveckling. Cirklarna ger dig de exakta svaren för hur det står till i ditt liv. Vad fungerar bra? Vad fungerar mindre bra? Vad vill du förändra?

Om du sedan vet precis vad som inte fungerar perfekt har du alla möjligheter att lägga upp planer för att nå ditt mål. Mycket smart och mycket enkelt. Det är hela konceptet bakom livscirkeln.

Med ett vitt ark och några färgpennor kan du komma långt!

I min e-bok kan du läsa om:

✅ Vad en livscirkel är för något

✅ Hur den kan hjälpa dig med din personliga utveckling på alla sätt och vis med start redan idag!

✅ Hur du gör en egen livscirkel och jobbar med den

✅ Vilka områden du ska ha med

✅ Hur du delar upp stora områden i lite mindre

✅ Exempel på rubriker för 19 områden så att du kan rivstarta direkt!

 

Jag har tagit fram den här e-boken för att på ett överskådligt och tydligt sätt förklara principen om livscirklar/livshjul och jag hoppas att den kan vara till hjälp för dig i din personliga utveckling.

Varför lyssna på mig? Jag är skribent inom hälsa, personlig utveckling och ekonomi och är en mycket nyfiken själ. Jag letar alltid efter ny kunskap som jag sedan vill dela med mig av. Det gör jag i mina e-böcker och e-kurser, vilka bygger på forskning, nya rön och beprövade strategier.

Om de har fungerat för tusentals andra så fungerar de nog för dig också!

Livscirkeln – en enkel väg till insikt och ett utmärkt underlag för målsättning och planering. En klockren metod helt enkelt!

Så här fungerar det:

Ett. Du lägger e-boken i varukorgen.

Två. Du betalar med valfri metod i kassan (Swish går bra)

Tre. Du kan ladda ner din e-bok direkt.