47 personliga frågor för din utveckling – unik e-postkurs

Vad skulle du betala för att få en ny och bättre inriktning på ditt liv? Kan det ens mätas i pengar?

 

Det här är en e-kurs med alla frågor du behöver för att skapa förändring i ditt liv. En fråga per dag i 47 dagar – det är receptet för framgång!

 

Kursen kostar endast 200 kr 100 kr. För den slanten får du 47 frågor som var och en har potential att förändra ditt liv i olika avseenden. Värdet är betydligt högre – missa inte chansen nu.

 

Så här fungerar det:

  1. Du börjar med att klicka på betalknappen nedan
  2. Sedan betalar du med valfri betalningsmetod
  3. Maila sedan din e-postadress till geut@geut.se
  4. Du får sedan ett mail per dag i 47 dagar med en ny fråga varje dag! Varje fråga kan leda dig rätt mot ett helt nytt liv.
  5. Vänligen vänta upp till 24 timmar på ditt första kursbrev.

Vad väntar du på? Signa upp nu! Mindre än 2 kr per varje potentiellt livsförändrande fråga! Känner du att du behöver en förändring – ja då är den här kursen rätt för dig.

OBS! Missa inte våra övriga e-böcker och kurser - se hemsidan geut.se nu!

Frågor – verktyget för förändring

Söker du en större förändring i ditt liv? Vill du bryta dig loss från något? Vill du bli starkare mentalt? Vill du börja leva ett friare liv på dina villkor? Eller vill du bara ha mer av det goda du redan har?


Oavsett hur du känner kan du ha verklig nytta av den här kursen med 47 nyckelfrågor för din utveckling.


Varje fråga är komponerad för att få dig att börja tänka fritt utanför alla boxar och invanda tankemönster. Varje fråga utmanar dig att komma på svar som hjälper dig med vad du vill uppnå.

Exempel på frågor:

  • Är jag nöjd med min dag när jag går och lägger mig?
  • Följer jag mina värderingar i vardagen?
  • Söker jag positiva relationer med andra och hur kan jag bli bättre på det?
  • Har jag en tydlig bild av min framtid?
  • Hur definierar jag lycka i mitt liv och hur kan jag få mer lycka?

Som sagt, endast 200 kr 100 kr för 47 nycklar till ett nytt och rikare liv. Vad får du annars för 100 kr? En pizza? En halv biobiljett?

Varför inte bara samla alla de 47 frågorna i en e-bok? Bra fråga, men det finns också ett bra svar! Med en fråga per dag riktas allt ditt fokus på den aktuella frågan. Den blir inte en i mängden. Då ökar chansen att du verkligen börjar vrida och vända och grunna på frågan. Det är ganska smart!

Integritetspolicy och köpvillkorCookie policy

OBS! Inget i den här kursen ska ersätta professionell hjälp ifall det är så att du behöver det. Om du behöver samtalspartner eller läkare så vänd dig till vården.