31 dagar till en ny frisk ekonomi – Du har inte råd att inte ta den här e-kursen. GRATIS dessutom!

☝️ Ta kontroll över din ekonomi med 31 dagar av teman och övningar i den här kursen. Lättfattligt och konkret.

☝️Vill du ha mer pengar över? Mindre skulder? Mer frihet? Då är denna ekonomiska bootcamp med 31 dagar helt rätt för dig!

☝️Vi går igenom allt från mindset till handfasta tips för mer pengar och en stabilare ekonomi. För varje dag får du göra en övning som tar dig framåt till en bättre ekonomi. Du kan faktiskt spara många tusen kronor på bara en handfull av tipsen.

Börja din e-postkurs nu. Inga förpliktelser!

OBS! Missa inte våra andra e-böcker och kurser inom personlig utveckling, ekonomi och träning. Gå till geut.se nu!

För vem är den här kursen?

"Dålig med pengar" eller bara lite slarvig ibland? För mycket shopping eller för stora fasta kostnader? God ekonomi som ändå kan bli något lite bättre? Vill du ha bättre kontroll? För vem är den här GRATIS kursen? Den har något för alla!

31 dagar av tips

Ta dag för dag i denna bootcamp och stärk din ekonomi på alla tänkbara sätt. Vi tar upp allt från fiffiga sparhacks till sparknep som kan spara många tusenlappar i din ekonomi.

Mindre skulder, mer över

Ta chansen att få mindre skulder och mer pengar över i din löpande ekonomi. Det är faktiskt inte särskilt svårt, men det kan alltid vara bra att få en knuff i baken!

Konkret och lättfattligt

Ekonomi kan upplevas som knepigt. Den här kursen är raka motsatsen till knepigt! Vi skriver lättfattligt och beskriver på ett konkret sätt hur du kan spara, tjäna och investera mer.

Exempel på kapitel:

✅ Räkna ut vad du är värd

✅ Vart tar dina pengar vägen?

✅ Samla lån

✅ Få ränta på dina sparpengar

✅ Testa ett köpstopp

✅ Planera för hela året

✅ Skaffa extraknäck

✅ Leta förmåner och bidrag

✅ Handla med cashback

✅ Börja investera

Fyll i din e-post för att starta kursen gratis direkt

OBS! Ingenting i den här kursen är att betrakta som finansiell rådgivning. Du är själv ansvarig för dina ekonomiska beslut. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på investeringar kan gå upp och ner och du är aldrig garanterad att få tillbaka ditt satsade belopp.

Bildcredit: Navy Geometric Smart Financial Investment Flyer (Elvire Studio Canva), Bild mitten. Integritetspolicy och köpvillkorCookie policy